Privatnost podataka


 • Izjava o Privatnosti

  Zaštita podataka i Vaše privatnosti značajna je za nas i zbog toga uvek vodimo brigu o tome prilikom našeg poslovanja. U ovoj izjavi ćemo Vas informisati koju vrstu podataka o nama možete pronaći na našim web stranicama i za koju svrhu se oni mogu koristiti.

  Baza podataka korisnika

  Ako se registrujete na našim web stranicama ili kupite neke od naših proizvoda mi ćemo zabeležiti informacije koje ste nam dali o sebi, kao što su: ime, e-mail, telefon, Vaša adresa ili adresa Vaše firme. Prikupljene podatke koristimo isključivo da bi Vam ponudili naše usluge ili poslali kupljene materijale. Ukoliko se slažete sa tim, možemo da iskoristimo Vaše lične podatke kako bismo Vam, povremeno poštom ili e-mailom, poslali zanimljive informacije o nama i našoj ponudi.  

  Naravno, u svakom trenutku možete povući svoju izjavu na način da pošaljete e-mail poruku u kojoj ćete navesti da više ne želite da primate naše informacije, na email adresu: odjava@aroniars.com

  Zloupotreba ličnih podataka

  Aronia d.o.o. ni pod kojim okolnostima neće prenositi dobijene lične podatke trećoj strani ili dozvoliti trećoj strani pristup dobijenim ličnim podacima. Vaši podaci biće korišteni samo u gore navedene svrhe.

  Tehnički podaci

  Ako posetite našu web stranicu, naš web server će zabeležiti uobičajene tehničke podatke koji će biti anonimni i koje koristimo kao bazu za našu statistiku kako bi smo kontinuirano poboljšavali pristupačnost našim web stranicama.


  
Ukoliko imate još pitanja ili želite više informacija, vezano za lične podatke, molimo Vas pošaljite pismo ili e-mail na info@aroniars.com

Odgovorićemo Vam sto je pre moguće.  S` poštovanjem
,
  Aronia d.o.o.